Wydział Trudnej Młodzieży
środa to dobry dzień żeby się znietrzeźwić lub ogólnie uprawić briowariadę jakąś
no ja jestem caly tydzien dyspozycyjna hehe :d
o kuwa! a ja nie mam wystrzałowej kreacji!! Jak ja zostanę królową balu?! ;( oo biada mi!
GALAXY! NADCHODZĘ!!
Może jutro skoczymy?
Bo dzisiaj chyba nie dam rady.
bardzo chętnie
ja jestem totalnie rozmontowana dzisiaj... nie mam siły nogami przebierać a jeszcze usze na miasto jechać... więc sama nei wiem, aczkolwiek nie ukrywam że z chęcią bym się zbrowarzyła jak coś to proszę dzwonić, bo na gg raczej nie będę osiągalna
Elo elo.. Tak więc jutro rozmawiałem już dziś z paroma osobami i planujemy małą imprezkę zrobić jutro (wypadałoby się chyba trochę zintegrować )
Moja propozycja jest taka, żeby zrobić małą "wejściówkę" u mnie w akademiku *DS 1, pokój 3008 (pokoik co prawda mały,ale mam nadzieję, że się pomieścimy:) ), a następnie udać się gdzieś na imprezę (zapewne standardowo pinokio).. Niestety jutro mam mecz i najwcześniej pasuje mi dopiero gdzieś o 22:00 .. Tak więc moja propozycja jest taka:
26.02.2009 godz. 22:00 w pokoju 3008 w DS1 z własnym zaopatrzeniem, a potem gdzie nogi poniosą .. Reflektuje ktoś??
pozdrawiam..
hm... hm... no kusi kolega kusi wypijemy 'bruderszafta' ??
hehe